ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ...

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ...

Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ...

  Σήμερα Παρασκευή 6/3/2015 και στις δυο πρώτες ώρες του προγράμματός μας, οι μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄τάξεών μας, πήραν μέρος στον 9ο διαγωνισμό Μαθηματικών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.
  Η διαδικασία είχε απόλυτη επιτυχία, αφού εδώ και μέρες, κάναμε τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε όλα να κυλήσουν όπως τα σχεδιάσαμε.
  Αρχικά πρωί πρωί ο Δντής του Σχολείου, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς των τάξεων, πήραν ηλεκτρονικά τα θέματα και αφού τα πολλαπλασίασαν, ώστε να υπάρχουν τόσα αντίτυπα όσα και οι συμμετέχοντες μαθητές, έδωσαν τη δυνατότητα σε 15 μαθητές να δοκιμάσουν τις γνώσεις και ικανότητές τους στα Μαθηματικά, επί της ύλης Μαθηματικών των τάξεών τους.
  Πράγματι τα παιδιά για πρώτη φορά πήραν μέρος σε έναν τόσο καλά οργανωμένο διαγωνισμό, που στο τέλος είπαν τους άρεσε και φάνηκε πως ενθουσιάστηκαν.
  Τα γραπτά τους, αφού αξιολογηθούν από τους δασκάλους τους, θα σταλούν στη Μαθηματική Εταιρεία Ελλάδος και σε ειδική εκδήλωση θα βραβευτούν οι καλύτεροι.
  Η πρότασή μας για προεραιτική συμμετοχή και σε άλλους διαγωνισμούς άλλων μαθημάτων, βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τους μαθητές μας και γι αυτό θα πρέπει να βρούμε τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, να τους πραγματοποιήσουμε σύντομα.
  Ευχόμαστε καλά αποτελέσματα και συγχαίρουμε τους-τις συμμετέχοντες-ουσες για τη συμμετοχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου