ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ...

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ...

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

3η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2016 - 17





  Σήμερα 3/10/2016, όπως όλα τα Σχολεία στην Ελλάδα και το Σχολείο μας, με πλήθος δράσεων και δραστηριοτήτων, συμμετείχε στην  Πανελλήνια Ημέρα Αθλητισμού, υποστηρίζοντας με τον καλύτερο τρόπο, πως με τον αθλητισμό γυμνάζω το σώμα μου, εξασκώ τις πνευματικές και ψυχικές δυνατότητές μου και κάνω φίλους, που συναγωνίζομαι μαζί τους, για το καλύτερο δυνατόν απότέλεσμα, σεβόμενος τις όποιες ιδιαιτερότητες του καθενός.
  Ο καιρός ήταν θαυμάσιος και μαθητές εκπαιδευτικοί και γονείς, αφού πρώτα ενημερωθήκαμε, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Σχολείου μας, για το τι σημαίνει αθλητισμός για όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα για μας τους Έλληνες,  κατηφορίσαμε στα δημοτικά γήπεδα 5χ5 και 7χ7, δίπλα από το ΕΠΑΛ, όπου και συμμετείχαμε σε διάφορα αθλητικά δρώμενα.
   Ήταν μια θαυμάσια εκπαιδευτική πράξη, που ελπίζουμε πως έκανε καλό σε όλους μας.
Σήμερα  3 Οκτωβρίου τα σχολεία όλης της Ελλάδος γιορτάζουν την 3η  Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Έτσι λοιπόν και στο 7ο Ολοήμερο Δημοτικό σχολείο της Κοζάνης, μαθητές και εκπαιδευτικοί μετέφεραν το μήνυμα της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης, της καλλιέργειας, της ευεξίας και της ευγενούς άμιλλας!
Το σύνθημα της σημερινής μέρας είναι«Νιώσε τη  χαρά  της  άθλησης  χωρίς το άγχος της  νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός- Δικαίωμα για όλους». 
- See more at: http://www.kozan.gr/post/285277#sthash.U1Q8vrZn.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου