ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ...

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ...

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Στο "έμπα του καλοκαιριού"...



Εκδηλώσεις λήξης σχολικού έτους 2014-15
Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015, στις 8.15 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η γιορτή λήξης του τρέχοντος σχολικού έτους 2014-15  στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Σχολείου.
Οι μαθητές-τριες όλων των τάξεων με τηυ συμπαράσταση και βοήθεια των εκπαιδευτικών του Σχολείου μας, θα μας βοηθήσουν να ανατρέξουμε σε συμβάντα της χρονιάς που τελειώνει και να κάνουμε όνειρα και σχέδια για το καλοκαίρι που έρχεται, μέσα από θεατρικά δρώμενα, πολλά ποιήματα και τραγούδια. Φυσικά την τιμητική τους θα έχουν οι μαθητές-τριες της  ΣΤ΄ τάξης μας που θα μας λείψουν το Σεπτέμβριο γιατί από του χρόνου θα φοιτούν στο Γυμνάσιο.
Η παρουσία των γονέων αλλά και άλλων συγγενικών προσώπων των μαθητών, καθώς και φίλων τους, θα ήταν η καλύτερη επιβράβευση των κόπων μιας ολόκληρης χρονιάς και η ενίσχυση του αισθήματος της κοινής προσπάθειας, για την επιτυχία του σπουδαίου ρόλου του Σχολείου μας.
Την Παρασκευή 12/6/2015 στις 9.15 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου, και το Δήμο μας, οργανώνει στη αυλή του   Σχολείου, βραδιά παραδοσιακής μουσικής με εδέσματα ντόπιων προϊόντων, ποτά και πολύ χορό. Οι εκπαιδευτικοί, μαθητές-τριες του Σχολείου, οι γονείς τους, φίλοι και συγγενείς θα προϋπαντήσουμε το πολλά υποσχόμενο καλοκαίρι, με τον καλύτερο τρόπο. Ελπίζουμε πως δε θα λείψει κανείς...  





 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου